Take the leap

Over Take the Leap

Over Take the Leap

De sprong wagen. Daar draait het allemaal om.

Allereerst de sprong wagen in de zin dat je durft kiezen voor begeleiding. Vaak hebben mensen het gevoel dat er iets wringt. Maar de stap zetten om begeleiding te volgen nemen ze niet altijd, want dit kan confronterend zijn.
Waag de sprong, durf te kijken naar jezelf. Enkel zo leer je jezelf beter kennen en krijg je meer inzicht in wat je echt wil in je werk en/of leven.

En dan moet je nog een keer de sprong wagen. Dit keer om je doel(en) te bereiken.
Let wel: durven springen betekent niet dat je van de ene op de andere dag alles moet omgooien. Het gaat er vooral om dat je durft te gaan voor wat je echt wil. Stap voor stap werken we samen toe naar je doel, via een actieplan of stappenplan.

Take the Leap staat voor:

  • Efficiëntie: we zetten in op maximaal resultaat via kortdurende, oplossingsgerichte begeleiding
  • Openheid: de begeleiding gebeurt steeds in een open sfeer waarbij open communicatie centraal staat
  • Deskundigheid: we hanteren steeds theoretisch onderbouwde tools en methodieken
  • Authentiek groeien: jouw ontwikkeling en zelfontplooiing staat centraal 

TAKE THE LEAP IN PSYCHOLOGIES MAGAZINE

Isabel

Over mij

Ik ben Isabel.

Ik heb zes jaar gewerkt in de communicatiesector, eerst als communicatieverantwoordelijke en daarna als docente communicatie aan Universiteit Antwerpen. Vooral de begeleiding van studenten gaf me veel energie.

Ik besloot dan ook om zelf te sprong te wagen en volop in te zetten op begeleiden en coachen: ik ging terug studeren (Toegepaste Psychologie en bijkomende coachingsopleidingen), waarna ik als carrièrecoach werkzoekenden begeleidde naar passend werk.

En sinds 2017 werk ik als zelfstandig coach.

Je vindt mijn praktijk in Hoboken (vlakbij Sorghvliedt park en fort 8). En op dinsdag en donderdag kan je bij me terecht in groepspraktijk VITA in Wilrijk.

Take the Leap

Hoe doen die andere mama's dat toch?

Mama worden heeft een grote impact op je leven. Alles verandert, ook de manier waarop je denkt over je werk. Je stelt jezelf vragen over je mama-rol en hoe je deze kan combineren met je werk.

Dit boek is er voor alle (aanstaande) mama’s die hun weg zoeken in onze maatschappij en een manier van werken, leven en moederen nastreven, die werkt voor hén, los van (en soms ingaand tegen) de gangbare visies en regels die bestaan in onze maatschappij. Dit boek biedt tal van tips en tricks voor alle mama’s die bezig zijn met de combinatie van werk en gezin.