Burn-out coaching

Aandacht voor jouw herstel

Aandacht voor jouw herstel

Je bent over je grenzen heen gegaan, je bent overspannen. Nu is het tijd om tot rust te komen en te herstellen.

Tijdens de begeleiding werken we een herstelplan uit, op maat van jouw stressklachten.
Je leert (opnieuw) hoe je kan ontspannen en wat je kan doen om jouw batterijen (mentaal, emotioneel en fysiek) terug op te laden.

We zetten in het op het versterken van jouw competenties (grenzen stellen, zelfvertrouwen, assertiviteit,…) en bekijken wat nodig is om op een gezonde manier terug aan het werk te gaan.

herstel
wandelen

Aanpak

Tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek bespreken we jouw vraag en behoeften. Nadien komt elke coachingssessie van 1 uur op 65 euro. (Bij annulatie minder dan 24u op voorhand wordt de consultatie aangerekend).

De begeleiding is praktisch en concreet. We formuleren (kleine) stappen die je kan nemen om tot rust te komen en te herstellen. Zo werk ik in eerste instantie rond ontspanning, energiegevers, gezonde voeding, slaap en beweging. 

Wanneer je je weer beter in je vel voelt, werken we aan je competenties om herval te voorkomen. Dit doen we onder andere aan de hand van concrete oefeningen.

Tot slot zetten we in op werkhervatting: wat moet er veranderen op je werk? Of wil je liever een andere job gaan doen? Loopbaanbegeleiding (met loopbaancheques) kan volgen op de burn-outcoaching.

Online programma: een leven vol energie in 2 maanden tijd

Wil jij elke dag meer energie ervaren? Zowel in je werk als in je privéleven? Schrijf je dan vandaag nog in voor dit online programma en ontdek hoe ook jij op 2 maanden tijd weer een leven kan opbouwen vol energie.

Sometimes the most productive thing you can do is relax.

Download mijn gratis e-book:

In 5 stappen naar meer flow

Sinds ik werk als coach, ervaar ik bijna elke dag flow. Ik ga helemaal op in wat ik doe, net omdat ik doe wat echt bij me past. Wil ook jij graag meer flow ervaren in je leven? Download dan zeker dit gratis e-book.