Training - Vergroot het welbevinden van je medewerkers*

*En zo hun veerkracht en productiviteit op de werkvloer

Waarom inzetten op welbevinden?

Wil jij het beste uit je medewerkers halen? Dan is het een goed idee om te investeren in hun welbevinden.

Wie welbevinden ervaart, is niet enkel beter beschermd tegen stress en burn-out, maar staat ook meer bevlogen in het leven. Tijdens deze training nemen we alle domeinen van het leven onder de loep om zo het welbevinden van de deelnemers te vergroten. Want je kan welbevinden nu eenmaal niet reduceren tot het werk

Deelnemers aan deze training zullen onder andere:

  • Inzicht hebben in de eigen krachtbronnen: kwaliteiten, waarden en vaardigheden.
  • Weten wat ze willen en kunnen veranderen op vlak van hun gezondheid, loopbaan, relaties,…
  • Handvaten hebben om met hun acties concreet aan de slag te gaan.

Dit alles maakt dat ze met meer welbevinden en veerkrachtiger in het leven zullen staan, wat ook een positieve invloed heeft op hun energieniveau en productiviteit op de werkvloer. En dit vertaalt zich dan weer naar betere samenwerkingen en een hogere klantentevredenheid en -loyaliteit

welbevinden
levenswiel

Hoe is de training opgebouwd?

De training is opgebouwd aan de hand van het levenswiel dat bestaat uit 8 verschillende levensdomeinen. Elke deelnemer krijgt een werkboek waarin bij elk domein reflectievragen, tips en een actieplan terug te vinden is. 

We bespreken per domein wat goed zit, wat de deelnemers anders willen en vooral hoe ze deze doelen concreet kunnen bereiken.
Hierbij komen praktische adviezen, tips en professionele methodieken aan bod zoals het kernkwadrant, de SMART-methodiek en de golden circle. De toegepaste methodieken zijn afhankelijk van de vragen en behoeften van de doelgroep. 

Deze training is mogelijk als:

  • workshop van een halve of een hele dag
  • workshop + terugkommoment (al dan niet individueel)
  • individuele begeleiding (al dan niet met opvolgmoment(en))

De prijs is afhankelijk van de gekozen formule, het aantal deelnemers en uw budget. Dit bespreken we tijdens een gratis en vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Trainer

De training wordt gegeven door Isabel Elst.

Voor deze training combineer ik mijn ervaring als coach met deze van lesgever en communicatiespecialist. 

Zo werkte ik al als carrièrecoach, docente communicatie (Universiteit Antwerpen) en communicatieverantwoordelijke. Ik ben opgeleid tot psychologisch consulent (bachelor Toegepaste Psychologie), coach en behaalde een masterdiploma Professionele Communicatie.

Ontdek meer over mijn ervaring en achtergrond.
Of neem meteen contact op.

Invest in your people, they are your biggest asset.

Download mijn gratis e-book:

In 5 stappen naar meer flow

Sinds ik werk als coach, ervaar ik bijna elke dag flow. Ik ga helemaal op in wat ik doe, net omdat ik doe wat echt bij me past. Wil ook jij graag meer flow ervaren in je leven? Download dan zeker dit gratis e-book.